Учениците от 6-ти до 12-ти във всички училища на територията

...
Учениците от 6-ти до 12-ти във всички училища на територията
Коментари Харесай

Учениците от 6 до 12 клас в Община Пловдив преминават на онлайн обучение

Учениците от 6-ти до 12-ти във всички учебни заведения на територията на община Пловдив минават към образование от разстояние в електронна среда от 11 ноември до 22 ноември в това число. Това реши след съвещание Областният спешен щаб в Пловдив.

В останалите общини - 17 от област Пловдив, учениците ще учат присъствено, като шефовете са задължени да съблюдават всички инструкции, написани от Министерството на образованието и науката, заяви регионалният шеф на Пловдив Дани Каназирева.

На 23 ноември всички ще получат инструкции по какъв начин да се върнат в учебните заведения , разясни Иванка Киркова, шеф РУО-Пловдив. Тя посочи, че това решение се отнася за 56 учебни заведения на територията на община Пловдив.

Дали по-малките възпитаници да преминат към онлайн образование остава решение на шефовете на учебните заведения, посочи тя.

Към през вчерашния ден на община Пловдив има карантинирани 137 учители и 18 паралелки. Заразените и карантинирани възпитаници са 1054, сподели още Киркова.

Останалите ограничения, избрани в региона, остават в действие , заяви още Дани Каназирева. Затворени остават вечерните заведения, както и избраното работно време и вечерен час за другите заведения. В мощ е рекомендацията при опция да се обособи зелен кулоар за клиентите над 65 година в питателните магазини. Остава да работи и възбраната за навестяване на молове от малолетни без компаньон.

Имаме потребност от доброволци в лечебните заведения, прикани още Каназирева.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР