Ученици почистиха плажа на Първа буна във Варна, научи Moreto.net.

...
Ученици почистиха плажа на Първа буна във Варна, научи Moreto.net.
Коментари Харесай

Ученици чистиха плажа на Първа буна във Варна | Играха състезание - плажен спорт тип Сървайвър

Ученици почистиха плажа на Първа буна във Варна, научи Moreto.net. След мероприятието им бе проведено съревнование по плажен спорт вид " Сървайвър " - за здравословен метод на живот.

Целта бе да се обучат да опазват околната среда. Множество от младежите през лятната почивка вървят на плаж и на пикник в гората, а след себе си оставят боклуци.

Целта на заданията бе да приучи младежите на, че би трябвало да опазват околната среда и да имат здравословен метод на живот, да образува доброволческо придвижване, което може да задейства актуалната юноша в региона на икономическото развиване в района, да подтиква определения контингент от информация и на практика способи, да създаде идея за подкрепяне на млади бизнесмени.

Дейностите са по плана " Животът е възхитителен! Да бъдем екологични и предприечиви! “, по " Младежки планове " за 2022 година: младежко предприемачество, запазване на околната среда и здравословен метод на живот, на съдружие " Младежки осведомителен доброволчески център " - Варна.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР