Ученици, оцелели от стрелбата през февруари в училище в американския

...
Ученици, оцелели от стрелбата през февруари в училище в американския
Коментари Харесай

Недоволни към Тръмп: Направете нещо!

Ученици, оживели от стрелбата през февруари в учебно заведение в американския град Паркланд, щата Флорида, показаха в обществените мрежи отвращение и тъга, откакто 17-годишен възпитаник умъртви 10 души и рани 10 в гимназия в Тексас, съобщи АP.

Трагедията в Санта Фе, Тексас, е най-смъртоносното нахлуване в американско учебно заведение след 14 февруари, когато някогашен възпитаник бе задържан за убийството на 17 души в гимназията "Марджъри Стоунман Дъглас " в Паркланд.

Случилото се активизира хиляди хора да се включат в общонационално придвижване с искане за промени в законите за огнестрелните оръжия.



След събитията в Тексас ученичката от Паркланд Джаклин Корин написа в Туитър, че скърби за учениците в Санта Фе, че възприятието, което никой не трябва да изпитва, й е толкоз познато и тя откровено съжалява, че тази "епидемия " е засегнала и техния град. Тя насочи гнева си и към президента Тръмп.

"Нашите деца ги УБИВАТ, а вие гледате на това като на игра. Това е 22-ата пукотевица в учебно заведение единствено тази година. НАПРАВЕТЕ НЕЩО ", написа тя, а съученикът й Дейвид Хог, помагал й да провежда придвижването "Никога повече " предсказа, че в този момент политиците ще отидат в учебното заведение в Тексас, с цел да вдигнат рейтинга си.



Движението "Поход за нашия живот " прикани американците да не разрешават следващата пукотевица да отмине без демонстрация на дейна гражданска позиция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР