Ученици от карловското училище Васил Левски разработиха проект за мобилно

...
Ученици от карловското училище Васил Левски разработиха проект за мобилно
Коментари Харесай

Мобилно приложение ще помага на туристите в Карлово

Ученици от карловското учебно заведение " Васил Левски " създадоха план за мобилно приложение, което да може да с употребява от посетители и туристи на общината. Идеята за основаването на приложението зародила непринудено. Учениците решили, че би трябвало да бъде под формата на игра, в която се показват най-интересните природно-исторически обекти и места за забавление на територията ан община Карлово.

Карлово
Денислава Колева - президент на образователна компания " ДЕНК ": " По-скоро нещо занимателно. Ще има разнообразни провокации освен посещаването на обекти, исторически, а и кино да вземем за пример, кафета, разнообразни заведения за хранене. "
От кметската администрация правят оценка концепцията като рационална, тъй като ще подкрепи на туризма в района. Общината се ангажира да обезпечи финансов запас за реализацията ѝ.

Освен от туристите, приложението ще може да се употребява и от всеки който прояви предпочитание да опознае общината. Световна научно-популярна медия към този момент е показала интерес към новаторската концепция на учениците.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР