Ученици от 157 ГИЧЕ „Сесар Вайехо” в гр. София са

...
Ученици от 157 ГИЧЕ „Сесар Вайехо” в гр. София са
Коментари Харесай

Повод за гордост! Наши деца получиха важна покана! Отиват в Словения да...

Ученици от 157 ГИЧЕ „ Сесар Вайехо” в гр. София са поканени да вземат участие в третото издание на GimMUN Ptuj – интернационална ученическа конференция, която симулира дебатите и процеса на взимане на решения в Организация на обединените нации.

Целта на конференцията е да даде опция на младежите да научат повече за проблемите в света през днешния ден, да търсят решения за тях, вживявайки се в ролята на международни водачи, учейки се да водят диспути и договаряния. В това събитие те ще проявят своите най-хубави качества – умеенето да споделят със свои връстници от други страни, да работят в екип, да проучват, интензивно да слушат и да приказват пред многочислена публика.

Конференцията, на която са поканени към 200 възпитаници от 10 страни, ще се състои от 17 до 20 март 2018 година в гр. Птуй, Словения. Десет възпитаници от 157 ГИЧЕ „ Сесар Вайехо”, на възраст от 16 до 19 години, ще показват освен своето учебно заведение и своя град, само че и България. Те са въодушевени да създадат това по заслужен метод, осъзнавайки своята отговорност да покажат най-хубавото от характера на българската юноша.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР