Ученици нападнаха възрастен мъж, след като им направил забележка, че

...
Ученици нападнаха възрастен мъж, след като им направил забележка, че
Коментари Харесай

Ученици нападнаха възрастен мъж след забележка, че вдигат шум

Ученици нападнаха възрастен мъж, откакто им направил забележка, че подвигат огромен звук в пътнически микробус, движещ се по направлението от Ловеч към село Славяни.

Трите деца са от ромски генезис и са на възраст 14, 17 и 18 години. Самоличността им е открита, само че се търсят, защото след случая се укрили, оповестиха от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ловеч. 

Сигналът е подаден малко след 14 часа. 

„ Учениците се качиха от Ловеч. Взеха да викат и да хвърлят отпадъци в микробуса. Възрастният мъж им направи забележка, а те започнаха да го наскърбяват и му се заканиха, че като стигнат в Славяни, ще го набият. При слизане на спирката в селото го нападнаха “, изясни пред публицисти водачът на транспортното средство Иван Драганчев. 

Нападнатият пасажер Митко Тодоров, който не е потърпевш съществено, изясни, че споделил на младежите да са по-тихи, тъй като има заболяване. 

„ Учениците ми споделиха, че това въобще не ги интересува и като слязат в Славяни, ще ме набият. При слизането започнаха да ме удрят и бутат. Обадихме се в полицията, само че те избягаха “, описа Тодоров.

По случая се води следствие.

От компанията транспортьор оповестиха, че и различен път е имало произшествия със същите възпитаници. Преди към месец употребявали електрошок против различен техен водач, който по-късно напуснал работата си. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР