Ученици ловят педофили в София. В репортаж Нова тв показа

...
Ученици ловят педофили в София. В репортаж Нова тв показа
Коментари Харесай

Ученици ловят педофили, показват записи на жените им!

 Ученици ловят педофили в София. В репортаж Нова тв сподели момче и момиче на 17 години, които до момента са хванали 21 индивида. Те се показват за 13-годишни в обществените мрежи и " чакат някой да се закачи ". Заснемат го и го демонстрират с името и лицето му. Родителите им били обезпокоени от тяхното начинание, само че са се отказали към този момент да ги карат да спрат.

При първия си лов на педофили младежите извикали полиция. След това обаче нещата завършили с отвод да се образува досъдебно произвеждане. Сега от Столична дирекция на вътрешните работи още веднъж са се засилили. Цивилни служители на реда даже им казвали да заведат педофилите някъде и да ги набият.

Момчетата настояват, че не прибягвали до пердах, само че при няколко индивида дамите и дъщерите им разбрали. Младежите почнали да ловят педофили през февруари 2021 година Първо хванали трима-четирима. През няколко дни имало лов. До края на декември те желаят да стигнат броя 40-50 хванати педофили.

" Педофилията няма по какъв начин да я спрем, само че може да ограничим дейностите им ", споделя едно от момчетата Според момиче, което взе участие в лова, на срещите педофолите се държали по обрано, в сравнение с в чата, Тя разясни, че като специалност били разнообразни - имало механик на хладилна техника, държавен чиновник, един, който работи с деца. Те търсели дете, което не получава нужната поддръжка в семейството=

" Ловците " се появявали 5-6 минути след срещата. Обикновено педофилите се оправдавали, че в профила детето наподобява като 18-19 годишна. Вече близо 80 младежи желали да се включат в начинанието.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР