Учените посочиха показателен знак за наличието на смъртоносни нива на

...
Учените посочиха показателен знак за наличието на смъртоносни нива на
Коментари Харесай

Опасни нива на холестерол могат да бъдат установени по кожата на ръцете

Учените показаха индикативен знак за съществуването на смъртоносни равнища на холестерол в кръвта, който е ясно забележим по ръцете.

1.       Време е да контролирате холестерола
6 положения на ръцете, които подсказват за здравословен проблем
Състоянието на ръцете издава нашата възраст, физическото положение на кожата и може да бъде сигнална лампа, когато става въпрос за здра...
Прочети повече
Терапевтите упорстват: колкото по-възрастен става човек, толкоз по-внимателен би трябвало да става той и околните му би трябвало да наблюдават равнището на холестерола в кръвта му. Лошият холестерол може съществено да утежни качеството ви на живот и даже да докара до доста рискови здравословни положения, като инсулт или атеросклероза.

Повишените равнища на холестерола в кръвта са честа причина за доста болести, от главоболие до болки в ставите. Следователно е невероятно всичко да се излекува с едно лелкарство за малко време. Освен това, през днешния ден учените са разкрили доста способи да установяат, че нещо не е наред, без да се постанова да отиде човек в клиниката. Включително, по съществуването на някои външни признаци. Едно от тях е положението на кожата на ръцете.

2.       Следете деликатно ръцете

Американски учени организираха серия от опити и откриха, че изтръпването на ръцете и чувството, че те непрестанно замръзват, демонстрират неведнъж нараснало равнище на холестерол в кръвта.

Поради високото наличие на холестерол в кръвта, съдовете в тялото се стесняват или даже се запушват. Кръвта не тече свободно. Резултатът е чувство за изтръпване. В бъдеще това може да докара до увреждане на периферните артерии, изясняват специалистите.
Ако ръцете ви треперят, ВЕДНАГА разберете какво може да значи това
Треперенето на ръцете е много неприятно събитие, което бива породено от спонтанна мускулна релаксация и стесняване на мускулни групи. Тов...
Прочети повече
3.       Крампите също са признак.

Добре е да помислите за здравословното си положение и да посетите доктор, когато се появят и други, по-малко явни, само че в това време обилни признаци на влошено здраве. Например, появяването на периодическа мъчителна болежка в краката и крампи. Някои пациенти с висок холестерол могат също да развият кожни рани, чието лекуване може отнеме няколко седмици.

Според учените, от време на време хората могат да открият потъмняване на кожата сред пръстите на краката и на самите пръсти.

Ако се появи най-малко един от тези предупредителни знаци, би трябвало неотложно да си запишете час при терапевт и да си извършите нужните проучвания. Колкото по-рано се открие болестта, толкоз по-големи са възможностите да го успехите.

Пренебрегването на посочените нагоре признаци сигурно ще докара до вложашане на здравословното ви положение съсвсем скоро. Товага, обаче, може да се окаже невероятно да се приложи каквото и да било лекуване.
Ако се чудите какво количество ХРАНА да изядете, погледнете РЪЦЕТЕ си
Знаете ли, че съществува в действителност елементарен метод, който ще ни помогне да ограничим количеството на храната, която обичаме да похапваме? Ме...
Прочети повече
Още от ЛЮБОПИТНО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР