Ученик в 12-и клас се призна за виновен пред Районен

...
Ученик в 12-и клас се призна за виновен пред Районен
Коментари Харесай

Осъдиха абитуриент за притежание на канабис

Ученик в 12-и клас се призна за отговорен пред Районен съд - Кюстендил в държане на коноп и ще изтърпи условно наказване „ отнемане от независимост “ за период от 4 месеца с 3-годишен изпитателен период.

Съдът утвърди съглашението реализирано сред Районна прокуратура и отбраната на обвинения.

Неосъжданият все още възпитаник се признава за отговорен в това, че на 13 януари 2023 година в гр. Кюстендил, в жилищен апартамент, държи високорисково наркотично вещество - растения от рода на конопа, а точно 25 бр. станиолови топчета с общо нето тегло – 11,51 гр., със наличие на деен наркотично настоящ съставен елемент тетрахидроканабинол 11,2 %, на стойност 69,06 лева, железна кутия, съдържаща растения от типа на конопа, с общо чисто тегло – 8,80 гр., на стойност 52,08 лева и транспарантен резервоар, съдържащ растения от типа на конопа, с общо тегло 0,06 гр., на стойност 0,36 лева, открито по надлежния ред, всичко с общо брутно тегло – 20,37 гр. на обща стойност – 122,22 лева

На обвинения се разпорежда да заплати, в интерес на държавния бюджет по сметка на ОД Министерство на вътрешните работи гр. Кюстендил, направените в хода на досъдебното произвеждане разходи в размер на 1705,39 лв..
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР