Ученик от гимназия Stow-Munroe Falls, който е показал потенциално заплашително

...
Ученик от гимназия Stow-Munroe Falls, който е показал потенциално заплашително
Коментари Харесай

Ученик от гимназията Stow-Munroe Falls, „изолиран“ след „потенциално заплашително поведение“

Ученик от гимназия Stow-Munroe Falls, който е посочил „ евентуално заплашително държание “ към непознати лица, е „ безвредно изолиран “ след полицейска интервенция, съгласно имейл, изпратен от учебния регион до родителите.

Полицейски чиновници са се свързали с тези, за които се счита, че са обект на евентуалната опасност, написа в имейла шеф Том Братън.

" Към момента няма доказателства, които да подсказват, че самата гимназия (включително пиесата, която се разигра там в събота вечерта) или учебната общественост като цяло са били ориентирани “, написа той.

Естеството на капацитета опасността не е известна все още. Полицейското ръководство в Стоу не отговори неотложно на искане за коментар по телефона.

Въпреки опасността, учебното заведение е в понеделник, сподели Братън. Съветници ще бъдат разполагаем в гимназията за възпитаници и личен състав.

„ Това явно е доста сензитивен въпрос и ние би трябвало да почитаме поверителността на всички участници “, написа той. „ Това също е интензивно следствие на правоприлагащите органи, тъй че не можем да споделим повече детайлности сега. “

Тази публикация в началото се появи в Akron Beacon Journal: Stow-Munroe Falls HS студент „ изолиран “ след заплашващи лица

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР