Ученик извади газов пистолет по време на час по история.

...
Ученик извади газов пистолет по време на час по история.
Коментари Харесай

Ученик извади газов пистолет по време на час по история

Ученик извади газов револвер по време на час по история. Затова алармираха възпитаници от 9-та Френска гимназия в обществените мрежи.

От учебното заведение потвърдиха за случая и обявиха, че 18-годишният гимназист е извадил пълнител и е почнал да зарежда сачми.

Той е бил изведен от класната стая от двама учители. Ученикът е бил разпитан от чиновници на Първо районно ръководство, като е показал документ за законно владеене на оръжието.

От учебната администрация обявиха, че до момента не е имало други сигнали ученикът да е вадил други оръжия като боксове и ножове в постройката.

От учебното заведение признаха, че 18-годишният юноша е с проблематично държание и е търсено подпомагане от обществените служби и родителите, само че без резултат.

До края на образователния период ученикът няма да има право на достъп до постройката, съобщи шефът на образователното заведение.

" Не, той не е заплашил съответно никого, по неговия роман и по описа на съучениците, само че това не е причина децата да не се опасяват. Самият факт, че той има оръжие, към този момент е задоволителна опасност, по тази причина ние сме работили незабавно. Това, което показа самият възпитаник, че след учебно заведение имал желание да се разхожда в гората на Горна баня и да стреля за упражнение ", съобщи пред Българска национална телевизия Емилия Богданова, шеф на 9-та Френска езикова гимназия в София.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР