Учени от университета Джонс Хопкинс“ направиха проучване на основните външни

Учени от университета Джонс Хопкинс“ направиха проучване на основните външни ...

Синините по кожата предупреждават за сериозни проблеми със здравето


Учени от университета „Джонс Хопкинс“ направиха проучване на основните външни признаци за заболяване на черния дроб. Пълният списък със симптомите е публикуван на официалната страница на учебното заведение.

Сред тях попада и образуването на синини по кожата, без за това да има друга причина като удари или някакви наранявания. За наличието на проблеми с черния дроб подсказват появата на гадене, загубата на апетит, усещането за слабост и умора.

Никога не закусвайте след този час сутрин Никога не закусвайте след този час сутрин
Много хора започват деня си без закуска и не се замислят как се отразява това на ежедневните им задължения. Физическите възможности, ин...

В някои случай заболяването на черния дроб може да предизвика и жълтеница, при която високо съдържание но билирубин предизвиква пожълтяване на кожата и на бялата част на очите.

Неалкохолната мастна чернодробна болест е особено опасна за организма. Мазнините започват да се натрупват в органа на пациента, което в крайна сметка води до възпаление и появата на белези върху черния дроб.

Хранителните навици са от голямо значение за здравословното състояние на човека, затова лекарите препоръчват да се консумират храни с високо съдържание на протеини.

Източник: actualno.com