Учени от университета Джонс Хопкинс“ направиха проучване на основните външни

...
Учени от университета Джонс Хопкинс“ направиха проучване на основните външни
Коментари Харесай

Синините по кожата предупреждават за сериозни проблеми със здравето

Учени от университета „ Джонс Хопкинс “ направиха изследване на главните външни признаци за заболяване на черния дроб. Пълният лист със признаците е оповестен на формалната страница на образователното заведение.

Сред тях попада и образуването на синини по кожата, без за това да има друга причина като удари или някакви пострадвания. За съществуването на проблеми с черния дроб подсказват появяването на гадене, загубата на вкус, чувството за уязвимост и отмалялост.
 Никога не закусвайте след този час заран Никога не закусвайте след този час заран
Много хора стартират деня си без закуска и не се замислят по какъв начин се отразява това на ежедневните им отговорности. Физическите благоприятни условия, ин...

В някои случай болестта на черния дроб може да провокира и жълтеница, при която високо наличие само че билирубин провокира пожълтяване на кожата и на бялата част на очите.

Неалкохолната мастна чернодробна болест е изключително рискова за организма. Мазнините стартират да се натрупват в органа на пациента, което в последна сметка води до инфектиране и появяването на белези върху черния дроб.

Хранителните привички са от огромно значение за здравословното положение на индивида, по тази причина лекарите предлагат да се употребяват храни с високо наличие на протеини.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР