Учени от Ню Йорк изчислиха кога ще се роди последното

...
Учени от Ню Йорк изчислиха кога ще се роди последното
Коментари Харесай

Кога ще се роди последното бебе в света?

Учени от Ню Йорк пресметнаха по кое време ще се роди последното бебе в света, написа английският в. Гардиън.

Специалистите от най-големия американски град показаха, че способността за възпроизводство на човечеството е намаляла фрапантно. " Сега мъжете създават съвсем с 60 на 100 по-малко сперма спрямо 1973 година Това значи, че в случай че тази наклонност се резервира, нулевото равнище ще бъде достигнато към 2045 година и малко преди този момент ще се роди последното бебе на Земята ", се показва в разбора на специалистите.

" Причината за това са по този начин наречените безконечни химикали. Това са субстанции, които попадат в човешките тела и/или околната среда, само че не се разграждат. Те се натрупват с всяка измината минута и се трансформират в бомба със закъснител, която ще избухне и ще постави завършек на човечеството ", допълниха експертите.

" Въпросните безконечни химикали засегнаха и дамите. В някои елементи на света двадесет годишни девойки са с по-ниска степен на фертилност от техните баби, когато последните са били на тридесет и пет годишна възраст ", показаха още специалистите.

" Вечните химикали са на всички места. Те участват в пластмасовите произведения, козметичните артикули и даже храните и напитките. Ние открихме такива субстанции в организма на новородено ", прибавиха учените.

" Добрата вест е, че доста страни започнаха да не разрешават потреблението на пластмасови произведения. Необходими са обаче по-радикални дейности ", молиха експертите от Ню Йорк
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР