Учени от Института по молекулярна вирусология към Медицинския център на

...
Учени от Института по молекулярна вирусология към Медицинския център на
Коментари Харесай

Напитките, които помагат в първите дни на боледуване от коронавирус

Учени от Института по молекулярна вирусология към Медицинския център на Университета в Улм откриха натурален артикул, кадърен да потисне до 97% от коронавирусните патогени в организма. Научната публикация е оповестена в медицинския интернет портал bioRxiv, показва РИА Новости.

Изследователите допускат, че респираторните вируси (какъвто е излъченият по въздушно-капков път COVID-19) заразяват първо човешкото гърло , предават от. По време на изследването е видяно, че сокът от арония и зеленият чай имат вирусиден резултат.
 Приемайте тези храни и питиета при боледуване от COVID-19  Приемайте тези храни и питиета при боледуване от COVID-19  Приемайте тези храни и питиета при боледуване от COVID-19  Приемайте тези храни и питиета при боледуване от COVID-19
Според проучванията аронията потиска с 97% интензивността на SARS-CoV-2 и още по-ефективно грипния вирус.

Учените откриват още, че сокът от нар може да потисне до 80% от патогените на ковид. Според тях други естествени сокове и зелен чай могат да понижат развиването на болестни положения след заразяване с ковид или сезонен грип , защото основават киселинна среда и съдържат растителни полифеноли, които имат негативен резултат върху вирусите.
 Лесни препоръки за укрепване на имунната система по време на пандемия  Лесни препоръки за укрепване на имунната система по време на пандемия  Лесни препоръки за укрепване на имунната система по време на пандемия  Лесни препоръки за укрепване на имунната система по време на пандемия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР