Учени обясниха защо мъжете харесват момичета с по-пищни форми. Оказва

...
Учени обясниха защо мъжете харесват момичета с по-пищни форми. Оказва
Коментари Харесай

Турски учени обясниха защо мъжете си падат по пищни дами

Учени обясниха за какво мъжете харесват девойки с по-пищни форми. Оказва се, че дебеланките притеглят господата освен с фигура, само че и с редица свои качества, написа турският вестник Milliyet.
На първо място, ползата на представителите на мощния пол към цялостните госпожици е обвързван с храната - едно от най-големите удоволствия в живота. Това е и едно от най-хубавите занимания за среща сред двама влюбени или пък съпрузи.
Ето за какво, даже в случай че здравето ви е приоритет, диети би трябвало да се съблюдават понякога, само че те не би трябвало да се трансформират в цел в живота, предизвестяват специалистите.
Втората причина, заради която мъжете избират пухкави дами, съгласно специалистите, са прегръдките. Много младежи признават, че е доста по-приятно да прегърнеш точно такава дама.
На трето място, мъжете избират притежателки на обилни форми, тъй като с тях в никакъв случай не е скучно. Пълните девойки са оптимистично настроени, имат благ темперамент и са доста приказливи, което ужасно подхожда на представителите на мощния пол.
Освен това тези дами наподобяват и по-здрави в очите на господата.
Мъжете са разпознали и две основни черти, които цялостните девойки имат: те са по-уверени и се обичат такива, каквито са. Също по този начин са способни да се оправят с компликациите.
Последната линия на девойките с наднормено тегло, която притегля мъжете, е тяхната обвързаност и дарба да се грижат за другите. Такива дами обичат да са повече време с половинките си. И си прекарват отлично, без значение с какво се занимават.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР