Учебната година стартира, но възможността да спечелите един от 500

...
Учебната година стартира, но възможността да спечелите един от 500
Коментари Харесай

Остават десет дни за спечелване на 1 от 500 лаптопа с Lidl Plus

Учебната година започва, само че опцията да спечелите един от 500 преносимия компютър през мобилното приложение Lidl Plus към момента продължава. До края на месец септември, всеки който пазари за най-малко 20 лева и маркира приложението Lidl Plus на каса, получава една точка. При събрани 4 точки и доказано присъединяване, играе в лотария за 1 от 500 преносимия компютър HUAWEI MateBook D 15 с конфигуриран Windows 11 и Office 365 Personal пакет.

Ограничение в броя регистрации за томболата няма, а последното изтегляне ще бъде на 3 октомври. Победителите ще бъдат оповестени в приложението и на страницата.

И посредством тази своя интензивност Lidl оказва помощ на родителите в подготовката за новата образователна година, а на дребните мечтатели – да бъдат постоянно подготвени за нови провокации. За това способства и огромното многообразие от качествени такъми за учебно заведение и детски текстил, които веригата предлага. По този метод Lidl пести време на своите клиенти, като предлага всичко належащо на едно място, с потвърдено качество и на оптимално добра цена.

Възможностите за продобиване на награди през Lidl Plus не свършват дотук. Всеки ден, до 2 октомври, потребителите на мобилното приложение могат да „ завъртят “ и специфичната рулетка, която дава отстъпки за обичаните артикули „ Родна стряха “, създадени от български производители. При всяко извършване на покупки и след маркиране на приложението на каса, потребителят ще види прозорец с опцията да завърти рулетка и да завоюва премия. Без значение от сумата, всеки сканирал има опция да взе участие и да завоюва отстъпка за артикули от обичаната марка на веригата и да се наслаждения на техния достоверен роден усет и чудесно качество.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР