Участниците в предстоящия Сървайвър вече не са на родна земя.

...
Участниците в предстоящия Сървайвър вече не са на родна земя.
Коментари Харесай

ПЪРВИ СНИМКИ от изпращането на участниците в Сървайвър!

Участниците в идния Сървайвър към този момент не са на родна земя. Вчера те излетяха от летище София и се насочиха към Доминикана, където ще протекат фотосите на реалитито.

Камери снимаха отпътуването на главната част от мъжката група, а точно Благой Георгиев, Филип Буков и Стефан Попов - Чефо. Те се бяха събрали в кафенето и другарски си лафеха, очевидно спокойни и другарски настроени един към различен. А и за какво да не е по този начин, като към момента не разделят нищо, пък и би трябвало да " опознаят врага "...



Внезапно обаче на летището бе получен сигнал за бомба, който бил изпратен по имейл. Разбира се, всички са били евакуирани и подробно е тествано мястото, само че за благополучие, не е намерено съществуване на взривно устройство.



Всички участници извадиха шанс, тъй като към този момент бяха отишли до самолета и той излетя, преди да настъпи голямата суматоха. Лицата на мъжете в Сръвайвър издават леко напрежение, само че е обикновено, поради обстоятелството, че отиват на непознато за тях място и най-много при непознати и рискови условия.



Всички - и мъже, и дами, обявиха, че са упражнявали доста преди заминаването, тъй като физическата им подготовка е най-важното. Е, Благой не пропусна да се отбие до стоматолога си и да си избели зъбите, че няколко месеца няма да му се даде подобен късмет.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР