Участници в протестите от лятото на 2020 година разпространиха до

...
Участници в протестите от лятото на 2020 година разпространиха до
Коментари Харесай

Протестиращи: На 22 февруари ще пишем “Слаб 2” на подмяната, протестът продължава

Участници в митингите от лятото на 2020 година разпространиха до медиите известие, че на 22 февруари готвят митинг пред Министерски съвет, с цел да пишат “Слаб 2” на държавното управление на смяната, която действително се оказала замяна. Кабинетът “Петков” е машинация и не произтича от Протеста, споделят гневните жители, призовавайки, че митингите за същинска смяна пръдължават.

Ето и цялостния текст на посланието им:

В А Ж Н О С Ъ О Б Щ Е Н И Е!!!

Агора БЪЛГАРИЯ, Майките на деца с увреждания от “Системата ни убива”, “Протести 20 – 22” и “Младите против Системата” известяваме както на всички участници в митингите, зародили на 9-ти юли 2020-та година против бойковизЪма в Държавата и каскетщината в Правосъдната система, които продължиха всекидневно с най-различни форми и прояви цели 435 дни, по този начин и на всички наши съграждани, изразявали поддръжката си към Протеста главно в тези негови 70 % от нашия Народ, а и към всички българи, че:

На 22.02.2022-ра година в ден Вторник от 18:00 ч. ще се съберем пред постройката на Министерски съвет, с цел да пишем “Слаб 2” на подмяната, която бе осъществена от изтъргуваното съглашателство на така наречен “нови”, само че следващи измамници във властта, с предходните такива под протекцията и менторството на безконечното над 77-годишно (без)родно задкулисие и под благословията на външни сили, подбудено от кратковременни техни ползи.

Този наш общ митинг-протест, претендиращ за общонационална представителност, ще се организира под надпис:
“Прекратяваме Подмяната!
ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА!!!”

На тази дата, изпълнена съвсем напълно единствено от двойки, то на двойкаджиите ще им напомним за 290-годишнината от рождението на първия Президент на Съединени американски щати – Джордж Вашингтон като знак на Независимостта точно на пл. “Независимост” в столицата ни София, тъй като днешното ужким ръководещо (а в действителност осребряващо) парламентарно болшинство, ведно със своята феодално разпределена на порции изпълнителна власт, в Международния ден на жертвите на закононарушения не помниха и не се посвениха да поругаят жертвите на незаконния режим, завършен от един Протест, а не от тяхната, която не е наша (на Протеста) 4-форматна коалиция на 4-ти април м.г.
В България демокрацията още веднъж бе изнасилена посредством провеждането предходната година на три парламентарни вота без да бе осъществено главното искане на Протеста за осъществяване Операция “Чисти ръце”, та да знаем кой – кой е, с цел да можем пълноценно и осведомено да преценим по какъв начин заслужено да дадем избор и доверие не за замяна, а за смяна. Понеже митингът ни всегдашно бе натурален либерален ентусиазъм към независимост и правдивост за една Чиста и Свята Република България по Завета на Левски, то на тази дата, когато се изпълват и 174 години от Демократическата (Втора) гражданска война във Франция ние ще отдадем сили концепциите на великия стихотворец, публицист, историк, мъдрец и политик, само че най-много голям и мощен другар на потиснатия Български народ – Алфонс дьо Ламартин да стартират да разцъфтяват дружно с наближаващата пролет и тук да има осъществена добродетелна власт, служеща на своя изстрадал народ, а не на свои пристрастености в едно шоу от кукли на конци.

СТОП НА ПОДМЯНАТА!
435 дни сме желали Промяна, разчистваща Авгиевите обори на “Борисов 1”, “Борисов 2” и “Борисов 3”, а получихме замяна посредством разбъркване на пешките от “Янев 1” и “Янев 2”. Кабинетът “Петков” е машинация и не произтича от Протеста. Това бе ясно изявено в 33 постулата, съставляващи Декларация на Протеста, призната и подписана на 19-ти февруари м.г. от хиляден народ. Протестът даваше различен Мандат, който не бе изследователски, а наложителен и срокът му не е за 100 дни. Справедливостта остана единствено несбъдната фантазия, разместиха се единствено куклите, само че мафията продължава да дърпа конците и на " новите ".
Не това сме желали, не за това бяхме на площадите! Долу мафията! Оставка на държавното управление, ръководено от лицето Кирил Петков Петков - в този момент и незабавно!

Прекратяваме Подмяната!
ПРОТЕСТЪТ ПРОДЪЛЖАВА!!!
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР