Участникът в Стани богат Кирил Бейдов гостува в студиото на

...
Участникът в Стани богат Кирил Бейдов гостува в студиото на
Коментари Харесай

"Стани богат": Каква беше стратегията на покер играча Кирил Бейдов?


Участникът в " Стани богат " Кирил Бейдов гостува в студиото на " Тази заран ", с цел да показа за тактиката си в играта. Помогнаха ли му уменията от професионалния покер? Или по-голяма тежест имаше персоналната му библиотека, която включва над 1000 тома? Вижте какво показа в предаването.

" За мен най-интересните въпроси в " Стани богат " са не тези, които знаеш, а върху които имаш някаква опция да разсъждаваш и посредством логичност да стигнеш до правилния отговор. Това за мен е същинското умеене ", сподели Бейдов.

" В " Стани богат " не можеш да си позволиш опасности, тъй като това е нещо, което се изживява веднъж в живота. Има места, където би трябвало да рискуваш – и това са началните въпроси. Задължително би трябвало да стигнеш до горните въпроси, с цел да може да направиш добра игра ", добави той.

" Родителите ми постоянно са имали богата библиотека. Баща ми и майка ми са много буйни читатели и са ми препоръчвали книги, които да чета, само че в никакъв случай не са ми ги налагали ", сподели Бейдов.

" Най-важното е да не се тормозят, да помислят, да разсъждават, да са спокойни - значимото е да стигнат до правилния отговор. Единственото, което може да им изиграе неприятна смешка, е терзанието ", съобщи Кирил.

" Ако в миналото отново имам опция, на драго сърце бих отишъл отново в " Стани богат ", безапелационен е той.

" Спечелената сума ще употребявам за литература, за пътешествия и за нематериални неща – те съгласно мен са доста по-ценни от материалните ", показа Бейдов.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР