Участничките успяха отново да ядосат зрителите Селскостопанското риалити Фермата“ приключи, но

...
Участничките успяха отново да ядосат зрителите
Селскостопанското риалити Фермата“ приключи, но
Коментари Харесай

Гърми скандал след Фермата: Камелия и Валерия изумиха зрит...

Участничките съумяха още веднъж да ядосат феновете

Селскостопанското риалити „ Фермата “ завърши, само че страстите към момента не пускат участниците, достигнали до край. Две радикално разнообразни дами и от противникови тимове Камелия и Валерия споделиха за прекарванията си през тези повече от три месеца в изолираност, само че пък на брега на красивия язовир Диканя.

Аз съм удовлетворена от цялостното ми показване, по тази причина за което бях влезнала, а точно да потвърдя на себе си, че мога да си върна положителната спортна форма, да отслабна с 20 кг. и просто да потвърдя на себе си, че мога, имам воля и го реализирах. Това показа Камелия пред Сашо Кадиев в „ Преди обед “. Това е най-егоистичното нещо, което съм правила през живота си и съм удовлетворена. Не демонстрирах страсти, тъй като това е единствено една игра и аз го осъзнавах бях рационална.

За върха си по победи показа, това й е помогнало доста да се върне към спорта.

За Валерия цялото прекарване вътре е било една позитивна страст и тя е излязла щастлива този път за разлика отпреди три години, интервал за който даже и не искаше да приказва.

Това споделиха двете дами, които стигнаха до край на осми сезон.

Зрителите не са доста съгласни с доводите за влизане в стопанството, написа vihrogon.bg, изключително с Камелия.

 

Не имам вяра на нито един фермер,че влиза за страстта,и да откри себе си. Това са празни приказки. Всеки скрито се надява да вземе премията. И през днешния ден Камелия потвърди, че котка не пада на гърба си. Какъв образец ще дава като тренира децата не знам. Заедно с Иван непрекъснато клюкарстваха, и най-после феновете ги сложиха на последните места. Вал се държа почтено, само че и тя бе осъдена от феновете поради Гечо.

Камелия давала втори късмет на България. Ако всички които си идвате от Америка сте такива по- добре си стоите там.А Валерия в случай че спре малко с лиготиите и нервностите може и да стане по симпатична.

Камелия що лъжеш, на фотосите в инстаграм не си проличава да си 20 кг от горната страна.  Правиш се на забавна

Валерия във връзка случката с Гечо: “Аз знаех, че нямаше да бъда вярно разбрана от зриЧелиЧе ”.

“Ох, доста ми е трудно… ”Не, не ти е мъчно, просто ти е извънредно безпаричен речникът… “

Горкият водещ, беше цяло изтезание да се води разговор с нея…Не че одобрявам Камелия, само че най-малко може що годе да се изрича “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР