Участничката от първия сезон на романтичното състезание се страхува да

...
Участничката от първия сезон на романтичното състезание се страхува да
Коментари Харесай

Ева разкри най-разгонените ергенки

Участничката от първия сезон на сантименталното съревнование се опасява да разкрие всички мръсни секрети от задкулисието на риалитито, само че не съумя да си затвори устата за най-разгонените ергенки. " Тези девойки по стаите не устояха! Започваха да се самозадоволяват, да се попипват ", безпардонно разобличи другите девойки Ева.

Въпреки спекулациите на доста почитатели, че в " Ергенът " участниците се спукват от секс зад кадър, мечтаният мъж в риалитито постоянно е настанен в обособена къща, надалеч от загорелите дами. Този факт очевидно подлудява някои от участничките и те прибягват към различни способи. Виктор от първи сезон също поддържа изказванията, че сексът в шоуто с Ергена е неосъществим.
Реклама
" Не съм правил секс вътре! Дори да искаш, няма по какъв начин. Когато свърши снимачният развой, незабавно идват и ви разделят, с цел да остане гладът за връзка. Качват те в една кола и те карат, където живееш. Аз живеех самичък, а девойките в две вили ", изясни мускулестият мачо при Слави Клашъра. Самата Ева пък призна в подкаст, че не е толкоз полова личност и че въздържанието не представлявало проблем за нея, написа " България през днешния ден "
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР