Участничката от Гласът на България“ в миналогодишния сезон на музикалното

...
Участничката от Гласът на България“ в миналогодишния сезон на музикалното
Коментари Харесай

Ралица Грудева от „Гласът на България“ пробива в чужбина? Събра се с легендата на диско музиката Грег Банис и топ DJ-я Таркан

Участничката от „ Гласът на България “ в миналогодишния сезон на музикалното риалити Ралица Грудева получи голямо самопризнание, идващо от световноизвестни музиканти, което може да й сътвори много положителни предпоставки за бъдещото й музикално развиване, научи HotArena.

Горещата Арена попадна на снимки, направени в стилния столичен хотел Sofia Residence. На тях Ралица е на частно празненство, на което са присъствали  една от легендите на диско музиката Грег Банис , някогашен вокалист на английската група от 70-те и 80-те „ Hot Chocolate “ и топ диджея от турски генезис Таркан , който над десетилетие сполучливо радва празненство меломаните, миксирайки електрик хаус, дарк трайбъл с детайли на фънки и диско.

Нещо повече – тя е била определена да извърши пред тях няколко песни онлайн .

След края на изявата й Банис и Таркан са останали безусловно изумени , прелестно, несъмнено. Веднага побързали да изразят пред Грудева своето удивление, подбудено от чутото от нея.

Въпреки присъединяване си в „ Гласът на България “ и фактът, че и по-късно младата певица стъпи изрично на музикалната сцена у нас с дебютното си парче „ Предпочитам по този начин “ , тя е запазила скромността си. За нея било чест даже единствено да бъде на едно празненство дружно с сходни международни величия, само че когато видяла възторгът у тях от осъществяванията й, се почувствала в действителност горда със себе си.

Дори взаимните им снимки от въпросния ваучър се случили  доста естествено. Не се е наложило тя да ги моли за фотография, а фотографът на частното събиране  се въртял единствено към тях, изключително откакто засякъл, че Грег и Таркан стоят рисково покрай Ралица, втренчени в нея и коментиращи я, до момента в който тя пее. Когато пък музикантите фокусирали, че индивидът с фотоапарата е до тях, тримата се прегърнали и… щрак!

Второто фото, на което Грудева е единствено с Грег Банис и което е направено навън, приказва за вероятността двамата да са провели и спомагателен диалог на четири очи. Възможно е изпълнителят на именитата „ No Woman, No Cry “, оценил опциите й, да й е предложил да й удари едно рамо, в случай че младата певица реши да опита да се осъществя отвън България.

Нищо чудно да се стигне и до взаимен план, в който могат да включат и DJ Tarkan. Съюзът им може да докара до нещо грандиозно и автентично, а за Ралица и прохождащата й кариера това би било страховит трамплин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР