Участието на двама от основните футболисти на ЦСКА - Майкъл

...
Участието на двама от основните футболисти на ЦСКА - Майкъл
Коментари Харесай

ЦСКА трепери за дуо южноамериканци преди битката с Левски

Участието на двама от главните футболисти на ЦСКА - Майкъл Естрада и Марселино Кареасо, в дуела против Левски остава под подозрение поради травми, оповестява Българска телеграфна агенция.

Мачът от 13-ия кръг на efbet Лига ще се играе на 7 октомври (събота) от 14:45 часа на Националния стадион " Васил Левски ".

Двамата получиха контузии и бяха сменени наложително през второто полувреме при успеха на " алените " с 2:0 в гостуването на водача Локомотив Пловдив в понеделник вечер.

Естрада, който се отличи с гол и асистенция за триумфа в Пловдив, се оплаква от проблем с коляното. Първоначалните проучвания демонстрират, че то е устойчиво, само че лекарският щаб на тима чака резултатите от ядрено-магнитния резонанс, след които ще стане ясно дали играчът ще бъде разполагаем на старши треньора Нестор Ел Маестро за мача в събота.

Марселино Кареасо пък пострада след удар с лакът в главата. Добрата вест за " алените " е, че той няма комоцио, само че пък към момента усеща болки.

Футболистите на ЦСКА получиха отмора през днешния ден (3 октомври), а от на следващия ден възобновяват подготовка за дуела с Левски.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР