Участието на демократичното дясно и център в следващия Европейски парламент

...
Участието на демократичното дясно и център в следващия Европейски парламент
Коментари Харесай

Радан Кънев призова ЕНП да се раздели с Бойко Борисов

Участието на демократичното дясно и център в идващия Европейски парламент е извънредно значимо. Ето за какво се борим, сподели в предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия Радан Кънев от ДСБ, написа " Гласове.ком ".
``
реклама

 

По думите му има действителен късмет десните в България да излъчат евродепутат.

Радан Кънев разгласи, че ЕНП би трябвало да се раздели с хора, които са мощно корумпирани, крадат европейски фондове и постановат цензура на медии. По думите му става въпрос за Виктор Орбан, Никола Груевски и Бойко Борисов.

" Десницата има толкоз доста амнистия да желае, че и 100 години няма да ни стигнат ", сподели Кънев пред Българска национална телевизия. Той добави, че ориста на Реформаторския блок е в графата " Излагация ". По думите му някогашният му политически сътрудник Петър Москов клони към национализма.

" Без същинско вътрешно единение в център-дясно и разграничение от ГЕРБ и Борисов няма по какъв начин да изиграем ролята на реформатор ", сподели Радан Кънев във връзка с обединението " Демократична България ". Според него демократите имат късмет да имат един евродепутат. По думите му Европейски Съюз не може да оцелее в този тип, в случай че не се развива, поради което има потребност от нови водачи на единна Европа.

Пред телевизия " Европа " водачът на Съюз на демократичните сили Румен Христов сподели, че в петък ще се реши по какъв начин партията ще се яви на евровота.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР