„Участието ми в „Като две капки вода” е като загряване

...
„Участието ми в „Като две капки вода” е като загряване
Коментари Харесай

Galia със специална изненада за зрителите на „Като две капки вода”

„ Участието ми в „ Като две капки вода” е като загряване за това да изляза още веднъж на сцена и да върша своята истинска музика”, загатва певицата, която след по-малко от седмица ще се яви на полуфинала с дългогодишната си дуетна половинка – Миро , написа NOVA .

След близо 13 години двамата още веднъж ще застанат един до друг , а мотивът ще бъде паметния дует на Джон Траволта и Оливия Нютън-Джон. „ Ще бъдем дружно с Миро на една сцена – нямам самообладание да видя тези сини очи и да го прегърна! “ , споделя още Galia. Двамата сполучливи реализатори оставиха мощна диря в българската музикална история с дует КариZма и неговите емблематични части.

ТЕСТ: На кой участник в "Като две капки вода " приличаш най-вече?

„ Атмосферата зад кулисите на шоуто е доста другарска. Не бих споделила, че има конкуренция, по-скоро централизация. Преди лайф всеки се отделя встрани, репетира нещо самичък, питаме се дали приличаме на героите. Това е изключителни значимо, с цел да влезеш с положително въодушевление в образа” , споделя певицата.

Сред останалите участници тя е намерила нови другари в лицето на Маги Джанаварова и JJ . Обичта им към идентична музика и чувството ѝ за нея са ги събрали. Те са измежду любимците на Galia за продобиване на шоуто, както и DARA, Фики и Тото. Липсата на аудитория в залата по време на осъществяванията от своя страна я предизвика да си показва феновете, за които всички участници пеят и забавляват. „ Аз черпя сила от любовта на хората и я връщам с двойно по-голяма сила” , споделя певицата.

В понеделник вечер от 20:00 ч. феновете на неповторимото шоу за преобразявания ще станат очевидци на една от решителните артистични борби. Тогава ще станат ясни финалистите, които ще се борят за първото място и високата оценка на феновете.

 като две капки вода NOVA

По време на полуфинала на осмия сезон „ Като две капки вода “ ще означи своя юбилеен 100-ен лайв в ефира на NOVA със специфичен жест към най-ревностните почитателите. Едно от фамилиите, които са имали опция да се забавляват и да поддържат шоуто като виртуална аудитория, ще завоюва 65-инчов тв приемник.

Полуфинала на „ Като две капки вода “ гледайте в понеделник вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Следете Фейсбук страницата на предаването , Официалния Instagram профил на предаването и уеб страницата за настоящи вести. Епизоди от предходни сезони на предаването можете да видите в „ Като две капки вода” във Vbox и в NOVA PLAY .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР