Участие в състезание по лека атлетика – това бил поводът

...
Участие в състезание по лека атлетика – това бил поводът
Коментари Харесай

Леката атлетика донесла прякора Зуека - slava.bg

Участие в съревнование по лека атлетика – това бил мотивът за измислянето на прякора на артиста Васил Василев – Зуека. Още в началното учебно заведение той се присъединил в състезание по тичане, а положителните му резултати му заслужили репутацията на „ заека “.

Две години по-късно негов съученик видоизменил прякора и по този начин се родил Зуека, като водещият на „ Като две капки вода “ признава, че е бил измежду първите актьори, които си присъединили сходно название към формалното театрално име с тире.

Спортът играл огромна роля в живота на Василев до последните класове в гимназията, когато любовта му към театъра в последна сметка победила. Пред рапъра Тото, с който се срещнаха на сцената на „ Капките “, Зуека изясни, че от дребен е знаел, че желае да се занимава точно с актьорско майсторство и даже три отхвърли от ВИТИЗ не съумели да го откажат от фантазията му.

Относно шоуто за превъплъщения, което тази година реализира най-гледания си край за всички осем сезона, комикът изясни, че в началото с сътрудника му Димитър Рачков следвали като „ библия “ модела, построен в предаването прототип на българското „ Като две капки вода “. Започнали да се разчупват и да вършат шоу по собствен жанр след четвъртия епизод, а от представители на продуцентите от Endemol в страната ни, Зуека схванал, че родната версия е единствената такава на предаването, което продължава да поддържа висок зрителски рейтинг даже и след толкоз години.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР