Участък от Джаксън Хайтс се превърна в нелегален търговски район

...
Участък от Джаксън Хайтс се превърна в нелегален търговски район
Коментари Харесай

Блок в Ню Йорк се превърна в незаконен пазар на открито за мигранти мошеници, проституция: „Това е безмилостно“

Участък от Джаксън Хайтс се трансформира в незаконен търговски регион за мигранти — неконтролиран пазар навън, където всичко от дами до крадените артикули могат да бъдат притежавани, научи The Post.

Авеню Рузвелт покрай 91-ва улица е осеяно всеки ден с продавачи мигранти, които продават артикули, които са откраднали от притежателите на магазини единствено на няколко крачки, до момента в който проститутки оферират минувачи когато и да е - а разочарованите търговци и поданици споделят, че са безпомощни да създадат каквото и да било по въпроса.

„ Това е безмилостно “, сподели Милтън Рейес, който ръководи аптека Mi Farmacia на булеварда. „ Трябва да го видите в събота. Толкова е тежък, че даже не можеш да стъпиш на тротоара. Тук има доста лекарски кабинети и моите клиенти даже не желаят да бъдат оставени.

„ Не упреквам полицията “, добави Рейес. „ Ще дойдат и ще вземат няколко от тях. Но незабавно щом полицейската кола потегли, те стартират да се движат обратно. Двадесет минути по-късно всички са нас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР