Убийцата на полицаят Делян Палазов - Катя Лерца продължи да

...
Убийцата на полицаят Делян Палазов - Катя Лерца продължи да
Коментари Харесай

Драма в съда: Роднина на загиналия полицай проплака, че иска да удуши Катя Лерца с голи ръце, бизнесдамата може да отърве решетките с ловък трик

Убийцата на служителят на реда Делян Палазов - Катя Лерца продължи да се държи надменно откакто атакува кореспондент на БЛИЦ, тъй като я снима. Катя Лерца изиска кратко правосъдно разследване без разпит на очевидци и събиране на нови материални доказателства. Адвокатът й Димитър Марковски съобщи, че Лерца признава обстоятелствата, само че не и виновност. Чрез съкратеното правосъдно разследване има възможност Лерца да не влезе в пандиза, а да получи условна присъда. Цялото семейство на умрелия служител на реда упорства обаче лидерката да лежи дейно в зандана.

" Като виждам Катя Лерца, желая да я удуша с голи ръце. Кръв ми капе от сърцето. Нито моята племенница Делка, нито децата й са се възстановили от тази голяма покруса. 6-годишното момченце на Делян не стопира да пита къде е татко му и за какво са го умъртвили ", сподели лелята на починалия служител на реда Златка Апостолова.

" Искам както племенникът ми в този момент лежи в гроба, по този начин тя да лежи в пандиза доживот ", добави още Апостолова.

Делото бе отсрочено за 5-и януари, тъй като в правосъдна зала не се появи бранителят на Лерца - юрист Марин Марковски.

БЛИЦ напомня , че съдбовният случай с присъединяване на Лерца стана на 13 май край парк " Лаута ". Автомобилът, ръководен от нея, блъсна служителят на реда Делян Палазов край парк „ Лаута”. Униформеният почина на място. На погребението се събраха стотици служители на реда.

Лерца беше упрекната в причиняване на гибел по несъобразителност. Тя беше пусната от ареста под гаранция от 10 хиляди лв., която след това беше понижена на 6 хиляди.

Лерца декларирала пред съда, че няма високи приходи, а отглеждала сама и двете си дребни деца. Жената беше хваната да кара даже без брошура, откакто пътни служители на реда я стопираха за инцидентна инспекция.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР