Убийството на възрастна жена в русенското село Щръклево, всъщност може

...
Убийството на възрастна жена в русенското село Щръклево, всъщност може
Коментари Харесай

Кметицата на Щръклево пред Lupa.bg: Съмняваме се, че възрастната жена е убита!

" Убийството " на стара жена в русенското село Щръклево, в действителност може да се окаже трагичен случай, а не закононарушение, научи Lupa.bg от кметицата на селото Цветелина Михайлова. Тя се съмнява, че има закононарушение и чака полицията да разбере дали дамата е убита. 

" Не съм сигурна, че става дума за ликвидиране, допустимо е дамата, да е умряла от естествена гибел. Полицията проверява проблема, до този миг никой не е споделил, че става дума за ликвидиране ", сподели пред медията ни кметицата. 

" Нашето село е умерено, не е имало закононарушения, по тази причина нямам доверие да става дума за нещо сходно ", сподели още Михайлова. 

Тя споделя, че сега в селото живеят към 2600 души, изцяло изключва и вуъзможността за ромско посягане върху старата жена, тъй като хората живеели в съгласие и дружба, нямало престъпни фигури в селото. 

Възрастната жена бе открита мъртва в дома си в русенското село Щръклево на 2 януари.

82-годишната жена е живеела сама в къща в покрайнините на селото и е намерена от сина си. Съседите споделят, че нито са чули, нито са видели нещо съмнително.



Полицейски екип е дошъл на място през вчерашния ден, като днес районът още веднъж е отцепен за втори оглед. Към момента публична информация от Министерство на вътрешните работи няма.

Няма следи нито за принуждение по дамата, нито от щурм в къщата. Съмнителен остава фактът, че е имало пари на масата, които не са пипнати.

Съседка на 82-годишната жена споделя, че жертвата до последно е била преносима и работела в градината си, макар болесттите си. Тя споделя как синът е разкрил майка си мъртва на пода в стаята и загъната в одеяло.

Lupa.bg научи още, че дамата е била открита от двамата си синове, откакто не дала отговор на телефонните им позвънявания.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР