Убийство от ревност с последвало самоубийство разкри Русенската окръжна прокуратура.

...
Убийство от ревност с последвало самоубийство разкри Русенската окръжна прокуратура.
Коментари Харесай

Зловеща ревност: Грък на 92 години убил жена си с 52 удара с нож и се самоубил

Убийство от ревнивост с последвало самоубийство разкри Русенската окръжна прокуратура. Магистратите оповестиха в четвъртък резултатите от следствието на нещастието, която беляза първия ден на 2015 година в Русе, написа 24 часа. Тъй като причинителят е мъртъв, против него няма по какъв начин да бъде формирано дело. Около 18 часа на 1 януари в полицията бил подаден сигнал за открити 2 натрупа в апартамент на ул. "Петрохан ". Пристигналите на място чиновници видели тялото на 78-годишната жена в коридора с голям брой прободни рани, а до нея лежал трупът на брачна половинка ѝ - грък на 92 години.

Възрастната жена е била убита с 52 удара с нож от брачна половинка си. След това гръкът се самоубил, откакто изпил няколко шишета със алкохол - промилите алкохол в кръвта му били повече от 4. Според прокуратурата убийството е планувано и осъществено от ревнивост. Гъркът ревнувал брачната половинка си даже и от таксиметров водач, който единствено ѝ помагал с покупките.

Първа на ужасяващата панорама се натъкнала съседка, която отишла да я търси по молба на сестрата на убитата баба Мария, която живее в Силистра. След като не съумяла да се свърже с еня, с цел да ѝ честити новата година, тя помолила комшийката да ревизира. Никой не отворил вратата, а дамата чула по какъв начин телефонът на Мария звъни в жилището. Полицаи и пожарникари разрязали врата и разкрили двата натрупа - на Мария и брачна половинка ѝ Христос Душекос.

Съседи още тогава разясниха, че евентуалната причина гъркът да посегне на жена си е ревнивост. Макар и възрастни, и двамата изглеждали сносно. Мария Ефремова останала вдовица преди много време. Тя отишла преди 16 години в Гърция, с цел да гледа брачната половинка на Христос. След като гъркинята умряла, тя се оженила за него. През 2008 година двамата се преместили в Русе, а лятото отскачали до Гърция.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР