Убийствени дози алкохол в кръвта на простреляното 11-годишно момче от

...
Убийствени дози алкохол в кръвта на простреляното 11-годишно момче от
Коментари Харесай

Цяла България се разплака след като научи това! Страшно е! Намериха клип, в който детето, което се самоуби с пушка, казва малко преди да натисне спусъка: Ще се


Убийствени дози алкохол в кръвта на простреляното 11-годишно момче от Стрелча са открили направените експертизи. Според проверяващи, казусът е съвсем изцяло обяснен и скоро ще бъде изнесена публична информация. Вече се приказва изрично за самоубийство, оповестява Дарик, представени от Пик.

Кръвните проби посочили 5 промила – количество, мъчно търпимо и за възрастен организъм, а още повече за дете (черният дроб в незряла възраст обработва спирта по-бавно и по-трудно). До убитото момче е открита бутилка уиски, на половина изпита, както и чаша – и двете с негови отпечатъци. Предполага се, че откритите два видеоклипа са правени след поглъщането на напитката и няколко часа преди прострелването с ловната пушка на татко му.

По случая бяха назначени инспекции, изпратен беше и екип от четирима специалисти, командировани персонално от основния прокурор Сотир Цацаров. Те са провели диалози с още три деца, живеещи на същия адрес, с други негови приятелчета - общо към двадесет деца, близки и родственици.

До момента няма данни момчето да е взело участие в фракция или да е бил подбуден от самоубийство от интернет игра, каквато версия се тиражираше при започване на следствието. Специалисти от отдела за киберпрестъпления са проучили и фейсбук-профила му, само че не са разкрили никаква диря за подбуждане. Не е бил провокиран и да погълне голямата доза уиски, уверени са служители на реда.

Учудващо е какъв брой невъзмутимо приказва в клиповете 11-годишното дете за личната си кончина. И в двете видеа е спокоен, не проронва даже една сълза. Той споделя, че повода за неговото извънредно решение не са родителите му. Така е решил. Допълва, че би се гордял, в случай че татко му още веднъж стане гълъбар. Заръчва му да се грижи за гълъбите му, защото те са всичко за него. В дома им се отглежда ято от над 200 породисти птици. Част от тях били на самоубилото се момче. На сбогуване споделя още на родителите си, че ще ги чака там някъде.

Мистериозното е, че самият младеж по никакъв метод не подсказва какви са аргументите за съдбовната постъпка. Малко преди този момент е споменавал пред собствен другар, че ще продаде гълъбите си, тъй като друго дете в фамилията се ужасявало от тях. Които не успеел да продаде, считал да заколи. Едва ли обаче това е повода да постави завършек на живота си.

Никой, даже най-близките, не е усетил никакъв знак за идната покруса. Той изглеждал радостно, крепко, добре гледано и обгрижвано дете, първенец, състезател, плувец и до деня на прострелването не е употребявал алкохол. Едно от догатките е, че точно притъпените инстинкти след изпитото уиски са довели до импулсивно решение да се самоубие.

11-годишният младеж се простреля със законното ловно оръжие на татко си – пушка ИЖ, на 4 септември. Впоследствие бе открито, че самичък е отключил касата, в която е съхранявана пушката.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР