Убитата е млада 23-годишна жена. Безжизненото й тяло било намерено

...
Убитата е млада 23-годишна жена. Безжизненото й тяло било намерено
Коментари Харесай

23-годишна жена е застреляна в София, столичната полиция вдигната на крак

Убитата е млада 23-годишна жена. Безжизненото й тяло било открито в апартамент, който се намира на улица " Бели Дунав “. Сигналът е подаден от съседи на дамата, които е чули изстрелите. По първична информация на " Блиц "   в жилището на дамата е имало и дете, което обаче не е там и сега се търси.

Полицията търси брачна половинка на дамата. Предполага се, че той е възможният причинител на закононарушението и се счита, че е въоръжен и рисков. Съседи на убитата жена са споделили, че малко след изстрелите мъж е излязъл бегом от блока, качил се е в кола и е липсващ с мръсна газ.

Столичната полиция е вдигната на крайник, с цел да търси възможния причинител. От Министерство на вътрешните работи обявиха следното: " Към 18.30 часа в полицията е получен сигнал за открита от близки простреляна и умряла 23-годишна жена в жилище в столичния кв. “Надежда “. Към мястото са ориентирани екипи на Столична дирекция на вътрешните работи и Второ РУ-СДВР. Предприети са процесуално-следствени и издирвателни дейности “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР