Убитата 11-годишна Никол бе погребана вчера. Десетки съученици, приятели и

...
Убитата 11-годишна Никол бе погребана вчера. Десетки съученици, приятели и
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ! Мистерия с убитата Никол! Момичето предизвикало съдбата с пост във фейсбук? Трети човек се появява в зверството

Убитата 11-годишна Никол бе заровена през вчерашния ден. Десетки съученици, другари и доста почернени близки я изпратиха в последния й път. Връстниците й плачеха неутешимо, родителите й са безусловно съкрушени. Учителите и учениците на учебното заведение, в което учеше Никол – ОУ „ П.Р. Славейков “, отрупаха с венци и цветя белия ковчег, с който погребват момиченцето.

Явно нейните близки обаче са решили най-малко да се опитат да запазят загатна за нея, като са оставили фейсбук страницата ѝ. В момента в профила на момичето излиза известие, че страницата е възпоменателна. Не е ясно обаче дали някой ще поддържа профила. Вариантите, които обществената мрежа предлага, са 2 - или да се изтрие профила, или избран човек да се грижи за него - тъй наречените унаследен контакт. Не се знае обаче дали Никол е показала подобен, още повече, че съгласно разпоредбите тя е трябвало да е на 18 или повече години, с цел да избере унаследен контакт.


Припомняме, че точно с помощта на Facebook чатовете сред момичето и Иван, проверяващите са разбрали какво е правила тя в последните си часове. Макар че към момента съществуват много незнайни и се появяват версии, че в действителност не Иван, а трети човек е виновен за зверството. Това излиза наяве

Сред множеството виртуални познати и другари на Никол обаче се прокрадва друга версия, по която полицията още не работи, а точно - че при убийството е имало трети човек. Източникът на тази информация е другарка на Никол, която споделя, че е била дружно с нея, Иван и още едно момче в " Меден рудник ". После въпросната другарка си е тръгнала и е оставила Никола с Иван и другото момче. После се е случило ужасяващото ликвидиране.

Момичето обаче като че ли е провокирало ориста. В мненията на профила ѝ се появи известие, в което се твърди, че тя е споделила апел " Някой да ме убие ", а под него има коментар " Вече го направиха ".


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР