Ubisoft анонсираха излизането на следващото голямо обновление за Watch Dogs:

...
Ubisoft анонсираха излизането на следващото голямо обновление за Watch Dogs:
Коментари Харесай

Излезе ново DLC за Watch Dogs: Legion

Ubisoft анонсираха излизането на идващото огромно обновяване за Watch Dogs: Legion. То включва, както платено, по този начин и гратис наличие.

Притежателите на сезонния пропуск и клиентите на Ubisoft+ ще получат напълно нов воин и задача. Името на героя е Мина Сиду, бивш обект на засекретен опит, тя може да управлява своите врагове чрез силата на съзнанието си или да ги унищожава със специфичното си умения Mental Blast, като презарежда силите си след всеки нов отстранен зложелател. Swipe Right е името пък на новата задача, в която членовете на DedSec проверяват скрито заговорничене, което цели продажбата на египетиски исторически полезности за финансирането на терористи.

Що се отнася до безплатното обновяване, което идва под номер четири за играта, вие ще получите голямо наличие, с което да допълните заниманието си от Legion в идващите дни и седмици. Така да вземем за пример, тук идват двама нови героя, които ще може да вербувате, като всеки от тях има специфични и неповторими качества. Освен богатите благоприятни условия за персонализация на героите, със идващото обновяване за играта, всеки евентуален ваш съдружник ще може да има една от петте нови характерности: Pickpocket, която им разрешава да печелят пари от акциите, Stuntman, помагаща му да е ловък във всевъзможни комплицирани обстановки, като детонации, конфликти и исблъсъци от всевъзможен вид без да търпи толкоз доста загуба. Hoarder, въпреки това им разрешава да носят повече оръжие от другите цели, Second Wind, чието здраве се възстановява по-бързо, когато отстраняват брзо зложелател и Wanted, които биват атакувани незабавно от Албиън и Клан Кели, без значение от това къде се намират.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР