Убиецът на Тупак е разкрит от двама полицаи. Ченгетата от

...
Убиецът на Тупак е разкрит от двама полицаи. Ченгетата от
Коментари Харесай

Разкриха кой е загадъчният убиец на Тупак!

Убиецът на Тупак е оголен от двама служители на реда. Ченгетата от Калифорния Тим Бренън и Робърт Лад настояват, че членът на бандата " Крипс " Орландо Андерсън е натиснал спусъка от една кола в Лас Вегас през септември 1996 година Случаят остана неуреден и гибелта му бе обект на големи спекулации, само че ченгетата подчертаха, че Андерсън е отговорен в нов документален филм " Кой умъртви Биги и Тупак ", написа в. " Метро ", представени от Блиц.

Смята се, че Андерсън е умъртвил Тупак, откакто той бе обществено пребит от членове на екипажа му. По думи на ченгетата, той незабавно се похвалил на хората си, че го е умъртвил. На 30 май 1998 година Андерсън е погубен при тройно ликвидиране поради пари от опиати. Няколко години по-късно, Бренън е сортирал 3000 пушки, които са били държани в полицейското ръководство в Комптън.

Тогава той се натъкнал на револвер Глок 40-ти диаметър - същото оръжие, употребявано при стрелбата Тупак. Години по-късно Бренън отива да се срещне с най-хубавия другар на Андерсън, който признава, че съгласно него Андерсън е умъртвил Тупак. Документалният филм също по този начин слага в леглото теорията, че Сюдж, някогашният основен изпълнителен шеф на Death Row Records, е умъртвил рапъра.

Сюдж и Тупак били дружно в колата по това време. Направен е опит, съгласно който е било чист шанс, че Сюдж не е получил смъртоносна рана. Той обаче споделя, че Тупак може да е жив.  " С Пак... в никакъв случай не знаеш ", прибавя Сюдж. 
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР