Убиец, осъден на смъртна присъда, е изживял ужасяващото чувство "сякаш

...
Убиец, осъден на смъртна присъда, е изживял ужасяващото чувство "сякаш
Коментари Харесай

Аутопсия на екзекутиран затворник разкри зловещи детайли за смъртта му СНИМКИ

Убиец, наказан на смъртна присъда, е изживял ужасяващото възприятие "сякаш се е удавял ", до момента в който е бил екзекутиран. Това демонстрираха резултати от аутопсията му.

Уесли Пърки е изживял "изключително мъчителна " екзекуция, откакто е получил смъртоносната инжекция от пентобарбитал предишния месец.


Пърки е наказан на гибел за изнасилването и убийството на тийнеждърка, написа.

Аутопсията на килъра разкри, че той е претърпял "тежък двустранен изострен белодробен оток " и "пенлив белодробен оток в трахеята и основните стволови бронхи ".

"Това значи, че течност бързо е наводнила белите му дробове и трахеята, водейки до "подобно на удавяне възприятие ", което, съгласно медицинските специалисти, е "едно от най-ужасяващите чувства, известни на индивида ".

Д-р Гаил Норман, медицински специалист, съобщи, че чувството за наводнение на белите дробове на Пърки може да се появи единствено до момента в който индивидът е още жив.
"Почти несъмнено от здравна позиция е, че съвсем всички пандизчии претърпяват неистови премеждия, в това число и чувството за удавяне и задушаване от пентобарбитала ", споделя тя пред.

68-годишният Пърки, който е страдал от деменция, е изискал пеканов къс като последното си ядене преди изтезанието. Той също е помолил да го изяде "по-късно ", без да осъзнава, че по-късно няма да има, оповестява, Kansascity.com.

Пърки е наказан на гибел през 2004 година за отвличането, изнасилването и убийството на 16-годишната Дженифър Лонг през 1998 година.



Тийнейджърката е била забелязана за последно в региона на гимназия Ийст Хай в град Канзас в щата Мисури на 22 януари, откакто е избягала от часовете.

Тя е била подмамена от Пърки в пикапа му пред магазин. Той по-късно я е откарал в дома си, където я е изнасилил и заклал.

След това той е разчленил тялото ѝ с моторна резачка и е изгорил останките в камина.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР