Убедена съм, че това, което знаем, е само върхът на

...
Убедена съм, че това, което знаем, е само върхът на
Коментари Харесай

Еврокомисар Йоурова: Русия плаща на много повече политици и хора с влияние в ЕС, отколкото се знае

" Убедена съм, че това, което знаем, е единствено върхът на айсберга ", сподели Йоурова пред чешкия в. " Хосподарске вести ".

Заместник-председателката на Европейската комисия Вера Йоурова изрази очакване да последват още изказвания за евентуални заплащания от Русия на европейски политици като част от акция за дезинформация, съобщи ДПА. 

Чешкият вестник " Деник Ен " писа, че Петър Бюстрон от немската крайнодясна партия " Алтернатива за Германия " е обвинен, че има контакт с проруската интернет платформа " Гласът на Европа " и е допустимо да е получавал пари от нея. Бюстрон съобщи пред ДПА, че известията в медиите са " недоказани обвинявания и изказвания ". В изказване до управлението на " Алтернатива за Германия ", до което ДПА получи достъп, той написа: " Никога не съм получавал пари или криптовалути от чиновник на " Гласът на Европа " (или който и да било руснак). "

Правителството в Прага неотдавна добави уеб страницата в листата си със сакнционирани организации. Бюстрон е роден в тогавашна Чехословакия, а по-късно се мести в Германия, отбелязва ДПА.  " Убедена съм, че това, което знаем, е единствено върхът на айсберга ", сподели Йоурова пред чешкия в. " Хосподарске вести ". Тя позволи, че Русия заплаща на доста повече политици и хора с въздействие в Европейски Съюз, в сравнение с се знае. 

" Разбира се, ние (като политици) нямаме инструментите, с цел да установим кои са те, само че тайните служби са подготвени да открият информация и да я оповестят на жителите - и това е нещо хубаво ", означи Йоурова. 

Заместник-председателката на Европейската комисия, която също е от Чехия, сподели, че другите равнища на национална сигурност в страните членки на Европейски Съюз усложняват обстановката. " Дали това е случай на корупция би трябвало, несъмнено, да се реши от следователи и съдии ", добави Йоурова, която дава отговор за полезностите и прозрачността в Европейски Съюз.

Инфо: Българска телеграфна агенция

Следвайте " Гласове " в Телеграм

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР