Убеден съм, че управляващите трябва да работят така, че да

...
Убеден съм, че управляващите трябва да работят така, че да
Коментари Харесай

Румен Радев: Дълбоката криза на доверие може да се излекува само с оставка

Убеден съм, че ръководещите би трябвало да работят по този начин, че да се цялостни чекмеджетата на жителите, а не да пълнят своите лични чекмеджета. Това сподели през днешния ден в Трявна президентът Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на.

"Сега желаят тези от властта с цялостните чекмеджета да поканят тези от площада долу с празните чекмеджета да водят разговор. Е, няма по какъв начин да стане ", добави Радев.

Той уточни,че дълбоката рецесия на доверие може да се излекува единствено с оставка, с почтени избори и с ново доверие, с цел да е ясно отсега нататък по какъв начин ще се работи.

Шестнадесетото издание на 4-дневните Славейкови празници, които са под патронажа на президента, тази година е под формата на Славейкова вечер, поради епидемиологичната конюнктура в страната.

По-рано през днешния ден беше открита изложбата "Учители и възпитаници ", в която бяха показани произведения на проф. Антон Дончев, доцент Роберт Танев и Антон Георгиев. Празничната вечер продължава с награждаването на отличените в състезанието за лирично стихотворение на името на Петко и Пенчо Славейкови и концерт навън, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР