Убеден съм, че така или иначе ще се достигне до

...
Убеден съм, че така или иначе ще се достигне до
Коментари Харесай

Експерт: Убеден съм, че ще се стигне до изпращане на отбранително оборудване и боеприпаси

" Убеден съм, че по този начин или другояче ще се доближи до изпращане на отбранително съоръжение и муниции. Въпросът е обаче, че тази позиция беше поискана от България още в самото начало. Сега един месец един по-късно внезапно това става задоволително ", това съобщи доцент Георги Цветков, учител по сигурност и защита пред NOVA.

" С една такава неразбираема позиция България освен не вдъхва убеденост на открито, а основава нерешителност и в личното си общество ", добави той.

" Защо в последна сметка да вършим нещо с доста забавяне и в последна сметка създавайки такава нерешителност и във вътрешността, и на открито...?`, попита специалистът.

" След като войната стартира не е време за диспути. Ние сме наясно, че този спор беше евентуален. Има разнообразни позиции, само че в последна сметка, когато стартира - България трябваше да приказва в един глас ", безапелационен беше Цветков.

" Единственият метод за бързо подсилване на отбранителните ни качества, е разполагане на съюзнически сили. Друг бърз метод няма ", добави той.

По думите му различен бърз метод за превъоръжаване е неосъществим.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР