Убеден съм, че 99% от протестиращите срещу корупцията и желаещи

...
Убеден съм, че 99% от протестиращите срещу корупцията и желаещи
Коментари Харесай

Кажете на младите в очите, че са купени, страхливци! Не се крийте зад полицията

Убеден съм, че 99% от протестиращите против корупцията и искащи смяна не са платени. Няма по какъв начин, тъй като към тях сходен поход е неупотребим. Това са млади, образовани, енергични, можещи и в огромната си част осъществени хора. За 30 или 50 лв. те не биха „ изповядвали “ непознати ползи, още по-малто идеологии.
Не са за пари са по улиците и площадите. Това ръководещите и задкулисието не могат да проумеят. Кодът в техните мозъци е „ властта, корупция, зависимости “. Затова повтарят мантрата, че някакви милиони са изпратени от чужбина – споделили им от партньорски служби! Толкова е жалко, че даже не е смешно.

Единият % от протестиращите са там за провокации и експанзия. Една капка катран унищожава каца с мед, само че една капка мед не трансформира каца с катран в нещо чисто и вкусно. Да не го забравяме.

Този един % ще пораства, паралелно с повишаването на гражданската интензивност. Ще се изпращат нови и нови групи, които да саботират, да атакуват служители на реда, да нахлуват в здания и прочие Задачата е да покажат „ същинското лице “ на протестиращите. Тези хора бяха пред Висш съдебен съвет против висшия арбитър Лозан Панов, разнасяха кървави агнешки главички, замеряха с яйца публицисти и деятели от цивилен сдружения, през днешния ден нападат президента, „ Да, България “... Ако някой заплати задоволително – ще атакуван и ръководещите. Пик към този момент наплюха Борисов, който до през вчерашния ден превъзнасяха като африкански вожд…
„ Острието “ на властта Георги Харизанов пък заприказва за несъответстващо държание на основния прокурор Иван Гешев, който говорел политически…

Сегашната обстановка е рискова освен за техните босове, само че и за самите тях, тъй като вещае спиране на финансовите кранчетата и белите пътечки.

Властниците и кукловодите обаче имат голям запас – финансов и учредителен. Техни са всички институции, най-много силовите. С парите на данокъплатците потушават недоволството на същите данъкоплатци.

Премиерът приканва да бъдат защитавани служителите на реда, тъй като са на улицата за една заплата. Тези, които стачкуват против корупцията, своеволията и пълзящата тирания, заплащат на въоръжените служители на реда и би трябвало да ги пазят от себе си! Ебати логиката. Фройд и Иван Хаджийски са се хванали за главата... Обяснението е боязън и патологична взаимозависимост от властта.

Подвизаващите се във властта все по-явно се нуждаят от профилирана помощ. В ръководството се виждат ясни признаци на параноидно личностно разстройство, което се характеризира със отмъстителност, податливост към злопаметност, недоверчивост, изопачено приемане на близките и неумолимо възприятие за справедливост. В главата им се е загнездило лениновото: „ който не е с нас е срещу нас “.
Забелязва се диссоциално личностно разстройство – неуважение възприятията на останалите хора, безнаказаност и никакво възприятие за виновност и позор. Което пък води до хистерично личностно разстройство, което си показва в мощно повърхностна емоционалност, театрално държание и драматизиране на личните прекарвания и достижения.

Вече не става дума за нещо несвършено, за обособени неточности и злоупотреби. Целият модел е ориентиран към обслужване само на нечистоплътните ползи на кръга #Кой. Същият, който сътвори проекта за предизвикателство на етнически конфликт в Росенец в събота. Активирани бях хора с лика на Пеевски на фанелките, само че те не съумяха да въвлекат естествените поддръжници на Движение за права и свободи в отвратителния план. Турци и българи демонстрираха, че са над мръснишките политико-мафиотски сметки. А към този момент бяхме „ предизвестени “, какъв брой близко сме до югославския вид, който тръгнал от една женитба в Босна... Премиерът го сподели. Само поради този съвет би трябвало да изрита всички врачки, пиари и подсказвачи край него.

Събитията в Росенец ще имат и различен резултат. Хилядите мюсюлмани, закарани с рейсове да защитят почетния ръководител Доган, се оказаха опълчение пред баснословен замък, какъвто имат единствено петролните шейхове. По-късно същата вечер тези хора са се прибрали в скромните си домове, при родителите им с мизерни пенсии и са си поговорили…

Кой кого заплашва и какво е съотношението на силите. Втората корекция в Американската конституция е за правото на жителите да имат оръжие. Сред причините най-важният е жителите да не са безпомощни, когато държавното управление не извършва публичния контракт и ръководи неприятно. При митинги против тях се изправят въоръжени служители на реда и войска - тяхно право е да се защитят.

Насилието не е предпочитано средство за реализиране на цели. Но гражданският напън е! Близо 60 000 са чиновниците в Министерство на вътрешните работи, до един въоръжени. Над 130 000 са частните охранители, част от които са такива, с помощта на връзките си с властта. Министерство на вътрешните работи, армията, както и всички секрети и очевидни служби са под контрола на изпълнителната власт. Прокуратурата от дълго време е в компактен контакт с ръководството, без значение от дежурните отричания. Финансовото министерство, данъчните, сякаш антикорупционната конструкция КПКОНПИ, организации с контролни функционалности – всичко е под командването на властта и задкулисието. И парламентарното болшинство е тяхно. Огромна войска, която ще направи всичко, митингите да бъдат компрометирани, обругани, разколебани, а хората противопоставяни. Вече се упражнява напън върху участници в митингите. Много от тях са снимани от службите и полицията. Властта, а не уредниците на митингите, употребяват болшевишкия опит в репресиите. Първият указ, подписан от Ленин след определяне на руска власт през 1917 година, е за основаване на изключителни органи и комитети - ЧК. Основната задача е била прокуратурата да упреква, а съдът да осъжда неуместните. Това е началото на „ аления “ гнет, необорим с опълчване на „ белия гнет “. Такъв „ мотив “ българските властници и прокурори през днешния ден нямат, в случай че хората, които пазят гражданските си прави и позиция не бъдат дефинирани като терористи. Специализираните прокуратура и съд с такава цел са основани.

Затова е значимо да не бъдат подценявани формалната и подмолната власт. Имат доста какво да губят и няма да се спрат пред нищо. Мишена е всеки несъгласен с тях. Не е време за патетично цитиране на Ботев и Левски, а за доказателства, че не ги предаваме. Повече от всеки път е нужна трезва мисъл, хладнокръвие и зоркост, поредност и воля. Това са гражданските оръжия. За 10 години ръководство на ГЕРБ и задкулисието България е последна в Европейски Съюз по всички критерии за живот. Затова смяната е жизненоважна.

Да защитим свободата и достолепието си. Децата си. Отсреща е мафията! Полицаите нея ли пазят? Правителството е законно определено, да, само че се е провалило и е влезнало в неприемливи зависимости. Това го прави рисково за страната и жителите. То е предало даже гласоподавателите, които в този момент разкарва с рейсове да я бранят, с изключение на тези, които са се уредили с добра работа и далаверка.

Младите хора ще спасят България! Примитивите във властта го схващат и това ги ужасява. Онзи ден написах: „ Бог да елементарни България “. Защото властници и мафиоти я убиват. Днес пиша: Бог да пази България! Защото младите тръгнаха…

Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР