Уанда Нара сложи край на брака си с Мауро Икарди,

...
Уанда Нара сложи край на брака си с Мауро Икарди,
Коментари Харесай

Уанда Нара сложи край на брака си с Мауро Икарди заради изневяра с трансджендър

Уанда Нара постави завършек на брака си с Мауро Икарди, а в мрежата се появиха информации, че двамата може да се помирят още веднъж, само че към този момент е доста мъчно да си представим, че темпераментната аржентинка още веднъж ще се събере с някогашния нападател на Интер, който очевидно не може да спре да ѝ изневерява.

Този път футболистът го направи от Турция, където сега играе чартърен в Галатасарай. По всичко наподобява, че Икарди още веднъж се е хвърлил в обятията на трансджендър модела от Аржентина Гуендалина Родригес.

„ Пригответе се, Мауро Икарди не ме е не запомнил даже три години по-късно! Сега той се опита да се свърже с мен от турски номер. ”, написа Гуендалина в Инстаграм, със фотография от кореспонденцията им, преди да заключи профила си.

Вече единствено малко на брой могат да видят защо са говорили Мауро и тя, макар че Гуендалина Родригес твърди, че тяхното дългогодишно премеждие в този момент ще одобри нова форма, защото тя ще се реалокира да живее в Турция при Икарди.

И до момента в който целият свят спекулира, че Уанда Нара е напуснала Мауро Икарди, тъй като си е намерила по-млад футболист, който е съблазнила още веднъж, информацията за връзката сред аржентинския нападател и транссексуалната Гуендалина, която сега живее на другия завършек на света, е нещо напълно ново в тази луда спекулация.

Гуендалина обаче твърди, че са дружно от години с спирания, които се случват единствено поради Уанда.

„ Имаме връзка от 2019 година Мауро в никакъв случай не е удостоверил или отрекъл това и е явно, че не го обявява поради кариерата, фамилията и Уанда. Това е още веднъж и още веднъж романтика, към която той постоянно се връща. След като открихме любовта си, той ми сподели, че всичко би било друго, в случай че бях биологично жена. Надявам се в този момент, когато се развежда с Уанда, да мисли колкото се може повече за себе си, за младостта и живота си “, написа моделът в Инстаграм.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР