У дома трябва да ни е хубаво и уютно. Ние

...
У дома трябва да ни е хубаво и уютно. Ние
Коментари Харесай

8 вещи у дома, от които трябва да се отървете, защото излъчват лоша енергия

У дома би трябвало да ни е хубаво и уютно. Ние прекарваме огромна част от времето си у дома. Затова отрицателните страсти би трябвало да са доста малко, когато сме си вкъщи. 
Но доста постоянно хората съхраняват всевъзможни движимости, които не им правят никаква работа. Може би от мързел или пък от сантиментална стойност, те не желаят да се разделят с тях. Само че те може би не знаят, че сходни предмети пият от силата ни и би трябвало колкото се може по-бързо да бъдат изхвърлени.
Замислете се, когато влезете в обичаната си стая. Как се чувствате? Има ли нещо, което постоянно ви нервира и не му е там мястото? Със сигурност го има и то ви носи негативизъм и негативни страсти. Ако желаете да разберете кои са най-честите движимости, които смучат от позитивната ви сила, в този момент е ред да ви срещнем с тях.
1. Подаръци от отминали мотиви и наследства
Ако са ви подарили някой подарък преди време, вие от почитание го държите на място, което да се вижда. Може би мотивът е бил положителен, само че към този момент му е минало времето и този подарък не стои добре, заема място или ви нервира. Значи е време да го преместите или просто да го приберете някъде. А в случай че към този момент е изгубил стойност за вас, нищо няма да ви коства да го изхвърлите. 
Същото се отнася и за " скъпи " фамилни наследства. Тези полезности им е минало времето, а и в случай че вие не ги харесвате, а ги пазите години наред, най-добре се отървете от тях още през днешния ден. Така ще освободите пространство и ще сложите други настоящи неща и предвети, които обичате.
2. Стари детски играчки
Купът от играчки към този момент е станал величествен? Позната история. Може би всичко ви се коства скъпо и ви е жалост да го изхвърлите. Къщата ви е затрупана, а вие стартирате да се препъвате в ненужни камиончета, кегли и какво ли още не. Може да се досетите, че детето пораства и всичко това към този момент не му е нужно. Подарете играчките на някое дете в потребност. Така ще се чувствате задоволени, че сте създали нещо положително. А и ще освободите скъпо пространство у дома.
3. Стари книги, които надали ще прочетете отново
Най-любимите ви книги постоянно ще имат място на полицата или в библиотеката ви. Те в действителност са шедьоври и не е редно да се пипат. Но сред тях сигурно е цялостно с такива, които надали в миналото ще прочетете. Не е добре да ги пазите, тъй като може да провокират негативни прочувствени положения. Ако въпреки всичко ви е жалост за тях, намерете няколко кашона и ги свалете в мазето. А най-добре е да ги продадете на някой, който от своя страна ще ги препродаде. Така ще спечелите и малко пари. 
 7 токсични фрази, които ни унищожават 7 токсични фрази, които ни унищожават
Някои слова засягат освен тези, на които ги споделяме, само че и нас. Те подкопават вътрешния ни свят, намаляват самочувствието и ни вредят....
4. Вещи и мемоари от детството
Ако имате някакви предмети, останали от вашето детство, едва ли към този момент ще ви трябват. А и на вашето дете може би няма да са му забавни. Затова ги махнете от вкъщи си и ги преместете на таван или мазе, в случай че не желаете да ги хвърляте.
5. Твърде доста огледала
В една къща е добре да има малко огледала. Прекалено многото огледала носят тревога и усилват напрежението. Ако човек се оглежда прекомерно постоянно, той непрекъснато се тревожи за външния си тип и се вглежда в него. Това го тормози и депресира. Затова две огледала са изцяло задоволителни, а в случай че е огромен домът, може да оставите три.
6. Масивни плътни пердета
 Имаш ли тези движимости вкъщи? Изхвърли ги мигновено! Имаш ли тези движимости вкъщи? Изхвърли ги мигновено!
Още от древността се е считало, че къщата е мястото, където се срещат и опълчват разнообразни сили поради предметите и движимостите, на...
Тежките пердета и завеси са разплодник на прахуляк и бактерии. Те се чистят мъчно, а от време на време това е изцяло невероятно. Освен това те придават мрачна и тягостна атмосфера в дома. За предпочитане е да ги промените с по-леки и красиви завеси, а в случай че желаете да ви е затъмнено, външните щори правят добра работа.
7. Неподходящ цвят на стените ви 
Ако сте боядисали жилището с цветове, които са нападателни, това може да се отразява на настроението ви. Активни цветове са оранжевият и аленият, релаксиращите са зелен и наследник. За неутрални се считат бежово и сиво.
8. Повредени или счупени движимости
Пукната паница, чаша, развалено ковчеже или нещо друго? Често срещано събитие. Вероятно ги пазите, тъй като са ви били безценен подарък или доста си ги обичате. Само че счупеното носи негативизъм и неприятна сила, по тази причина най-добре го прежалете и го изхвърлете. Може да си купите нови, още по-красиви.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР