Тялото на британски колоездач беше намерено, след като изчезна по

...
Тялото на британски колоездач беше намерено, след като изчезна по
Коментари Харесай

Баща на две деца падна до смърт от скала, след като яде диви гъби, което го накара да „бълнува“

Тялото на английски колоездач беше открито, откакто изчезна по време на пътешестване от Дънди до Индия, откакто имаше опасения, че е имал изядени токсични гъби.

Стивън Харпър беше открит след рухване от канара в Италия - на четири благи от френско-италианската граница във Вентимилия на 23 ноември. Съкрушеното му семейство има вяра, че токсините в гъбите може да са накара Стив да се дезориентира. След като потърси храна, колоездачът изпрати на най-близките си и най-близкия си известие, като ги осведоми, че се е разболял.

Неговият обожаващ брат, Дейл Харпър, на 40 години, от Дънди започва онлайн зов за намиране на Стивън и направи сложното пътешестване до Италия по-рано този месец, с цел да разпознава тялото. Съкрушен от загубата на брат си, Дейл отиде във Фейсбук, с цел да осведоми приятелите си.

Той разгласява: „ Търсенето приключи с разрушено сърце с откриването на тялото на Стивън в Италия. Той имаше задоволително запаси, с цел да оцелее, само че можеше направиха съдбовна неточност с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР