Тялото на 28-годишен мъж е намерено на платното за движение,

...
Тялото на 28-годишен мъж е намерено на платното за движение,
Коментари Харесай

Тяло на млад мъж е намерено на пътя между Стара Загора и Нова Загора

Тялото на 28-годишен мъж е открито на платното за придвижване, на пътя сред Стара Загора и Нова Загора. Това оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. Сигнал за случая е получен към 2:00 часа в събота сутринта.

На място е изпратен екип на „ Пътна полиция “, който е открил, че лек автомобил „ Фолксваген “ е аварирал и умрелият е неговият лидер.

Органите на реда откриват, че откакто катастрофира, водачът е излязъл от колата и е бил блъснат от преминаващ лек автомобил „ Сеат “, ръководен от 37-годишен мъж, който е избягал от мястото на случая.

 Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 2 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест  Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер 2 мин. Иранският президент е умрял при злополуката с хеликоптер  Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите 3 мин. Майка държи 2-годишното си дете в клетка на ужасите  Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник? 1 мин. Ще спре ли да вали: Какво е времето в понеделник?  Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси 3 мин. Инцидент с хеликоптера на иранския президент Ебрахим Раиси  „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси? 2 мин. „ Касапинът от Техеран “: Кой е Ебрахим Раиси?  Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест 5 мин. Алек след „ Ергенът “: Мнението на майка ми не ми е натежало. Излязох самичък с чиста съвест

Образувано досъдебно произвеждане.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР