Тялото на 2-годишнатото момиченце от Сърбия е било захвърлено на

...
Тялото на 2-годишнатото момиченце от Сърбия е било захвърлено на
Коментари Харесай

Тялото на 2-годишната Данка от Сърбия е било захвърлено на сметище

Тялото на 2-годишнатото момиченце от Сърбия е било захвърлено на бунище, 
Прочетете още
Двегодишно сръбско момиченце, Данка Илич, което изчезна предишния месец, е умряло, откакто е било ударено от автомобил, съобщи Асошиейтед прес, като се базира на полицията в Сърбия. След удара тялото на Данка е било изхвърлено на бунище от хората в автомобила.

Полицията арестува двама души, за които се подозира, че са блъснали с колата си момиченцето, до момента в който то е излизало от двор в източния сръбски град Бор, сподели сръбският вътрешен министър Братислав Гашич.

Двамата обвинени са служащи в локалната държавна ВиК компания и са били на работа, когато са блъснали момиченцето, добави Гашич.

Те са взели тялото на Данка и са го поставили в камиона, където държали инструментите си, след което са потеглили към бунище, където са изхвърлили тялото, добави сръбският вътрешен министър. Те са упрекнати в тежко ликвидиране.

Заподозрените признаха, че са направили закононарушението, се оповестява в изказване на полицията.

Момиченцето беше оповестено за изчезнало на 26 март. Полицията даде сигнал за национална паника (чрез системата „ Намери ме ", която е предопределена за незабавно публично известяван при положение на изгубване на малолетно лице и прикани за помощ), като разгласява фотография на момиченцето.

„ Бащата на момиченцето ги е спрял с колата си и е попитал дали са го виждали, те са споделили не ", сподели Гашич. „ Един от мъжете по-късно дори се е включил към търсенето ", добави той.

Продължилото с дни търсене прецизно се следеше от локалните медии и обществеността в Сърбия и района, като разсъни паника и състрадание, отбелязва АП, цитира Българска телеграфна агенция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР