Тялото е живо, с електрическата активност в нервите при транспортирането

...
Тялото е живо, с електрическата активност в нервите при транспортирането
Коментари Харесай

Вижте какво причиняват магнитите на тялото

Тялото е живо, с електрическата интензивност в нервите при превозването на йони сред клетките и може да има измерими резултати върху тялото, в случай че то е изложено на магнитно поле. Въпреки това, даже мощните магнитни полета не предизвикват неподходящи резултати върху здравето в дълготраен проект.

Ние сме изложени на статичното магнитно поле на Земята от самото начало и сме наранени от него. Експеримент открива, че слагането на хора в камера под въздействието на магнитното поле на Земята и по-късно обръщането на полето предизвиква промени в алфа вълните на мозъка им. 
 Лукът е рисков за хората с тази болест Лукът е рисков за хората с тази болест
Диетологът Александър Андреев в изявление за портала " Доктор Питър " предизвести за отрицателните последствия от несъразмерната консумация на лук...

Силата на магнитното поле на Земята на повърхността варира от към 30 до 60 микротесла. Полетата от домашен уреди и източници на околната реда, като антени за мобилни телефони и електропроводи, нормално са към една хилядна от силата на магнитното поле на Земята. Има изказвания за здравословни проблеми, свързани с тези области, само че до момента те не са изрично доказани. 

Когато главата на човек се сложи сред полюсите на мощно изменчиво магнитно поле, в периферното зрение се вижда зарево, наречено магнитофосфени. Това се дължи на стимулиране на клетките в ретината.

Слабите, статични магнитни полета и импулсните електромагнитни полета са употребявани за поощряване на заздравяването на костите, защото ускоряват интензивността на клетките, свързани с производството на кости и хрущяли.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР