Тяло на млад мъж бе открито, изплувало от езеро край

...
Тяло на млад мъж бе открито, изплувало от езеро край
Коментари Харесай

Нова следа: Откриха тяло край Перник, по което има татуировка, съвпадаща с тази на Емил Боев

Тяло на млад мъж бе намерено, изплувало от езеро край пернишкия квартал " Бела вода “. Предполага се, че то е на изчезналия 25-годишен Емил Боев. Тялото е закарано за аутопсия и следва да бъде изяснена самоличността.

То е било изхвърлено наоколо до шламохранилището на рудника в пернишкия квартал " Бела вода “, когато е видян от служащи. По тялото е открита диря от татуировка, каквато Емил Боев е имал на същото място.

От Министерство на вътрешните работи споделиха, че ще бъде осъществена ДНК експертиза, с цел да бъде открита самоличността на тялото. Уведомени са околните на Емил Боев, които са извикани за различаване.

25-годишният мъж беше в неопределеност 62 дни, откакто изчезна по време на фестивала " Сурва “ в Перник. Последно той беше видян наоколо до автомобила си, където е оставил телефона си без батерия. Излязъл е от колата и е тръгнал към покрайнините в Перник, предава bTV.

Неговите близки проведоха огромна акция по издирването му, която обаче не даде триумф. Семейството му разгласи парична премия от 100 000 лв. за този, който го откри жив.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР