Тяхното приятелство е толкова здраво, колкото някога е било, с

...
Тяхното приятелство е толкова здраво, колкото някога е било, с
Коментари Харесай

Три рецепти на Hairy Bikers от „най-емоционалния и личен“ епизод досега

Тяхното другарство е толкоз крепко, колкото в миналото е било, с Hairy Bikers, подготвени да подхващат още едно странствуване в чисто новата си поредност.

Дейв Майърс и Саймън „ Си ” Кинг изследват западното крайбрежие на Обединеното кралство, откакто първият завърши лекуването си от рак. В последния епизод Дейв показа сърцераздирателно известие от седем думи, до момента в който размишляваха върху пътуванията си.

Но година преди Дейв да показа диагнозата си рак през май 2022 година, двамата описаха един епизод като „ най-емоционалния и просветляващ “ до момента. Бяха се осмелили да отидат в Къмбрия в Бароу-ин-Фърнес, индустриалния град на работническата класа, където Дейв е израснал, за Hairy Bikers Go North.

По това време те обясниха, че са се въодушевили от друга екранна двойка, тази на Боб Мортимър и Пол Уайтхаус в Mortimer and Whitehouse: Gone Fishing на BBC2. Дейв сподели: „ Харесваме риболовното шоу на Боб Мортимър – вдъхновяващо е – по тази причина се опитахме да получим доста повече от нег...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР