Тяхната топла мъжка дружба пролича силно в един от разговорите

...
Тяхната топла мъжка дружба пролича силно в един от разговорите
Коментари Харесай

Гешев на Ивановден обещава на Борисов и шайката, че няма да мръдне от поста

Тяхната топла мъжка дружба пролича мощно в един от диалозите им, който доближи до медиите. В него чухме: „ И аз обичам да се вършим на вманиачен, но вие, господин министър председател, се вършиме доста успешно”. Борисов към Гешев: Не, бе, крещя, брат ми – елементарен съм и ми е елементарно. То е кофти да си комплициран “.

Шефът на КПКОНПИ и някогашен основен прокурор Сотир Цацаров също поздравил своя правоприемник и двамата взаимно си давали кураж, с цел да премине бурята и да командват още веднъж страната.

Нашите източници са безапелационни, че и на позвъняванията на техни сътрудници за Ивановден, Гешев отговарял, че няма земна мощ, която да го накара да освободи поста. Дори заявявал, че някои от най-активните критици на дейностите му и тези на прокуратурата, скоро можело да се окажат с проблеми.

Първи с поздравления и четкания се отчели някогашни министри, които са мощно обезпокоени за бъдещето си поради разкритията за обири на стотици милиони от страната. Хем му пожелавали здраве, хем желали да чуят успокоителни думи от него, че няма да станат обект на прокурорски инспекции и следствия.

Други политици обаче считат, че Гешев ще се чука с яйца и ще яде козунаци като елементарен жител, а не като основен прокурор. Облаците, надвиснали над каскета му, се сгъстявали от ден на ден и повече. Някои клюки даже включват името на Гешев, дружно с това на някогашен приближен министър на Борисов, като част от спомагателния лист на Съединени американски щати по линия на закона „ Магнитски “. Слухове, клюки, само че в България множеството от слуховете в последна сметка се оказват истина.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР