Тяхната любовна история не е точно любов от пръв поглед.

...
Тяхната любовна история не е точно любов от пръв поглед.
Коментари Харесай

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс - от приятели до любовници

Тяхната любовна история не е тъкмо обич от пръв взор. Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се срещат на снимачната площадка на кино лентата " Green Lantern " (2010 г.). Може и да са били двойка на екрана, само че в действителния живот по това време са били просто другари. И са имали други половинки до себе си.

Блейк Лайвли е имала връзка с Пен Баджли, неин сътрудник в сериала " Gossip Girl ". Райън Рейнолдс беше женен за Скарлет Йохансон в продължение на две години. И двете връзки завършиха съвсем по едно и също време.

Но Лайвли и Рейнолдс не са почнали да се срещат в този миг. Те са били просто другари и даже не са се представяли като евентуални нови любовници.

" Година след снимането на " Green Lantern " и двамата бяхме свободни и се озовахме на двойна среща - тя с различен мъж, а аз с друго момиче ", споделя Рейнолдс в изявление за " Entertainment Weekly " през 2016 година

Той добави: " Това беше най-странната среща и от двете страни, тъй като сред мен и нея имаше явни искри ". Но това към момента не е моментът, в който стартира аферата им.

" Тя отиваше в Бостън, аз отивах в Бостън и ѝ споделих, че ще пътувам с нея ", споделя Рейнолдс в подкаста Smartless през 2021 година " И двамата се качихме на влака. Просто я умолявах да прави секс с мен. Седмица по-късно й споделих: " Трябва да си купим къща дружно " и го направихме ".

Но преди да отидат при нотариус е имало среща, този път в Ню Йорк. " Излязохме в един дребен ресторант в Трайбека, който отваря доста късно, и прозвуча една ария, когато аз ѝ споделих: " Искаш ли да танцуваме? ", споделя артистът пред " GQ ".

Като в сцена от филм двамата били сами. " Нямаше никой, на улицата беше пусто ", споделя Рейнолдс. И тъкмо тогава той схванал, че тя е " единствената ". " Беше един от тези моменти, в които по средата на танца си казваш: " О, мисля, че прекосих границата ". След това я заведох вкъщи. И няма потребност да ви описвам какво се случи по-късно... ", споделя артистът.

Вече повече от 10 години Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са една от най-бляскавите холивудски двойки. Каква е тайната на връзката им? " Дълго време бяхме другари, което за мен е най-хубавият метод да започнеш сантиментална връзка ", показва артистът.

Райън Рейнолдс разказва връзката си с Блейк Лайвли като " нещо като приказка ". Двамата се женят в Южна Каролина и имат четири дъщери: Джеймс (родена през 2014 г.), Инес (2016 г.), Бети (2019 г.) и най-малката, чието име към момента не е известно, родена през 2023 г. 

Източник: dariknews.bg

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР